Hollands Kroon

Jan Willem Kradolfer nieuwe gemeentesecretaris Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – Jan Willem Kradolfer is de nieuwe interim gemeentesecretaris van de gemeente Hollands Kroon. In zijn rol zorgt hij voor verbinding tussen het college van burgemeester en wethouders en de gemeentelijke organisatie. Een taak waarin hij direct en indirect veel bijdraagt aan het leven in de gemeente.

Jan Willem Kradolfer vormt samen met Melissa Roecoert en Arthur Rynja het directieteam van de gemeente Hollands Kroon. Zij zijn verantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie en werken samen met de organisatie aan het behalen van de doelen uit het coalitieakkoord. “De ervaring van Jan Willem is een verrijking voor ons team. We zijn blij dat wij samen met hem kunnen werken aan een gemeente die voorop blijft lopen én midden in de samenleving staat.”, zo zegt Melissa Roecoert, die de afgelopen maanden de taken van de gemeentesecretaris heeft waargenomen.

Naast zijn rol in het directieteam, heeft de gemeentesecretaris een belangrijke rol voor het college van burgemeester en wethouders. Hij zorgt ervoor dat het college haar taak zo goed mogelijk kan uitvoeren. Natuurlijk in samenwerking met de ambtelijke organisatie. Burgemeester Rian van Dam kijkt erg uit naar de aankomende tijd: “We verwelkomen Jan Willem en kijken uit naar een goede samenwerking. Met zijn ervaring hebben we er vertrouwen in dat hij een waardevolle bijdrage levert aan de samenwerking tussen het college en de organisatie.”

Mooie opgave
Voor Jan Willem Kradolfer is een rol van gemeentesecretaris niet nieuw. Al eerder was hij gemeentesecretaris in Enschede, Bloemendaal, Zaanstad en Roermond. Met zijn uitgebreide ervaring gaat hij in eerste instantie voor een periode van een jaar aan de slag. Hij kijkt er erg naar uit: “De gemeente Hollands Kroon is voor mij heel interessant. Hier kan ik bijdragen aan het realiseren van de organisatievisie. Zeker om daarbij de brede welvaart – dus alles wat voor mensen van waarde is – op te nemen in onze manier van werken. Natuurlijk is het versterken van de relatie tussen bestuur en organisatie voor mij een hele mooie opgave.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button