Hollands KroonPolitiek

Fractievergaderingen in Hollands Kroon

Hollands Kroon – De fracties van CDA en GroenLinks Hollands Kroon houden een fractiespreekuur op respectievelijk maandag 16 januari en woensdag 18 januari. Beide partijen nodigen inwoners van de gemeente van harte uit om aan te sluiten.

GroenLinks vergadert op 16 januari vanaf 19.30 in Kunsthuis Steengoed aan De Lange Ring 6 in Anna Paulowna. Insprekers worden gevraagd zich vooraf te melden via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl.

Het spreekuur van het CDA vindt op 18 januari om 20.00 plaats in de De Cultuurschuur aan het Loggersplein in Wieringerwerf. Het verzoek aan belangstellenden is om deelname tijdig te melden bij de secretaris van de fractie via matthevanlierop@hollandskroon.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button