Hollands Kroon

Start werkzaamheden Lelypark en Ir. Ovingestraat

Advertentie:

Wieringerwerf – De herstructurering van Wieringerwerf start dit jaar met de volgende fase. Voor het gebied rondom het Lelypark is aan het einde van 2021 het bestemmingsplan vastgesteld. Nu beginnen de voorbereidingen voor de woningbouw.

Vanaf de derde week van januari is dat voor iedereen te zien. Dan starten de vergunningvrije activiteiten rondom het groen. Het gaat daarbij om het verwijderen van alle beplanting zuidelijk van het fietspad tussen de Verbindingsweg en het Lelypark en Malzwin. Dit gaat om de gemeentelijke beplanting, maar ook die van Wooncompagnie.

In de loop van 2023 worden ook de aanleunwoningen van Wooncompagnie verwijderd. Het verder bouwrijp maken van het gebied volgt begin 2024. Daarna kan de bouw van de 200 woningen starten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button