Uitgaan

Goederen- en dienstenveiling voor festival LEEF

Advertentie:

Wieringerwaard – Bij muziekvereniging Wieringerwaard wordt 29 februari een goederen- en dienstenveiling georganiseerd. De opbrengst van deze veiling wordt gebruikt voor het Festival LEEF! Dit festival ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding vindt plaats op 5 mei. Iedereen is welkom bij de veiling. Er kan geboden worden op een grote hoeveelheid gevarieerde kavels.

Een kleine opsomming van wat onder andere geveild wordt: een high tea, een personal training, een maestro avond voor het orkest, een nek/schoudermassage, een huiskamerconcert, rondleiding in een zee-aquarium, bierproeverij, een origineel geitenkaas-pakket, muziekactiviteit voor een kinderfeestje, zweven in een zweefvliegtuig, een tekenles, pedicure behandeling, een fietstocht met lunch, een keyboard, kinderoppas, een brandweeroefening en ga zo maar door.

De uitgebreide lijst met kavels is te zien op de site van de vereniging, www.muziekverenigingwieringerwaard.nl. Bezoekers zijn 29 februari van harte welkom in het dorpshuis de Oude School aan de Populierenlaan in Wieringerwaard. De middag start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button