Uitgaan

Goederen- en dienstenveiling voor festival LEEF

Wieringerwaard – Bij muziekvereniging Wieringerwaard wordt 29 februari een goederen- en dienstenveiling georganiseerd. De opbrengst van deze veiling wordt gebruikt voor het Festival LEEF! Dit festival ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding vindt plaats op 5 mei. Iedereen is welkom bij de veiling. Er kan geboden worden op een grote hoeveelheid gevarieerde kavels.

Een kleine opsomming van wat onder andere geveild wordt: een high tea, een personal training, een maestro avond voor het orkest, een nek/schoudermassage, een huiskamerconcert, rondleiding in een zee-aquarium, bierproeverij, een origineel geitenkaas-pakket, muziekactiviteit voor een kinderfeestje, zweven in een zweefvliegtuig, een tekenles, pedicure behandeling, een fietstocht met lunch, een keyboard, kinderoppas, een brandweeroefening en ga zo maar door.

De uitgebreide lijst met kavels is te zien op de site van de vereniging, www.muziekverenigingwieringerwaard.nl. Bezoekers zijn 29 februari van harte welkom in het dorpshuis de Oude School aan de Populierenlaan in Wieringerwaard. De middag start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button