Politiek

Openbaar fractieoverleg GroenLinks Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – GroenLinks Hollands Kroon organiseert een openbare fractievergadering. Onderwerpen van de raadsvergadering van 21 maart worden besproken. Als actueel thema staat daarnaast het onderzoeksrapport “Tijden veranderen” over het vestigen van datacenters op Agriport A7 op de agenda.

Op woensdag 13 maart 2024 om 19.30 uur tot 22.00 uur is iedereen van harte welkom. Het zal plaatsvinden in dorpshuis De Nieuwe Horn, Kerkepad 1-3, 1767 CK Kolhorn. Degenen die willen meepraten kunnen zich vooraf aanmelden via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl.

Bezoekers zonder eigen vervoer worden geadviseerd dit te laten weten omdat er misschien een optie is om mee te rijden met anderen. Uiteraard kun je als je verhinderd bent of liever persoonlijk iets met GroenLinks wilt bespreken, altijd contact opnemen met de fractie of het afdelingsbestuur.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button