Jeugd

Jeugdactiviteiten in de Cultuurschuur

Advertentie:

Wieringerwerf – Rondom de voorjaarsvakantie zijn er diverse activiteiten voor de jeugd in de Cultuurschuur, aan Loggersplein 1. Het is bestemd voor kinderen uit de Wieringermeer. Het begint op zaterdag 15 februari met Theatergroep Matrose, Matrose duikt in de Zuiderzeewet en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, de aanvang is om 14.30 uur.

Voor de kinderen van 4 tot en met 7 zijn er in de ochtenden van woensdag 19 februari, waar ze de natuur in gaan, 20 februari, waar ze gaan knutselen en 21 februari, waar ze in beweging gaan. Het zijn drie ochtenden, waarin ze volop deelnemen aan de activiteiten. De kosten zijn €10,00 per ochtend, er kunnen maximaal 25 kinderen aan deelnemen per ochtend. Opgeven kan via mail jeugd@decultuurschuur.nl, met de naam en leeftijd en welke ochtend(en) hij wil deelnemen. Wanneer vervoer of geld een probleem zijn, kan dat opgelost worden.

In het filmhuis draait op zondag 23 februari “Pokemon Detective Pickachu”, de aanvang daarvan is om 15.00 uur. Direct na de vakantie start op 25 februari in de muziekschool, een cursus Muzikale Basis Vorming. De cursus is voor alle kinderen van 4 tot 11 jaar en wordt gegeven door Nynke Staal.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button