Zeemacht

Ladiesnight op Valentijnsavond

Den Helder – Bij MSV Zeemacht, in Sporthal de Brug, aan de Jan Aarjensz Prinsstraat 46, is er aanstaande vrijdag 14 februari Ladiesnight.

Zowel Zeemacht Vrouwen 1 als Zeemacht Vrouwen 2 treden aan in de competitie, zowel de vrouwen van het eerste als van het tweede spelen in de hoofdklasse. De vrouwen 1, spelen om 20.15 uur, tegen de vrouwen van DWOW 1 uit Wieringerwerf. Zeemacht VR 1 is hard op weg om te promoveren naar de Eredivisie, ze staan nu tweede met 36 punten en één wedstrijd minder gespeeld. DWOW VR 1 heeft 32 punten uit 15 duels en staan derde.
De vrouwen 2, spelen om 21.10 uur tegen de vrouwen van RTC 72 1 uit Hoorn. Ze staan achtste met 16 punten uit 14 wedstrijden en spelen tegen de nummer vijf van de competitie met 28 punten uit 14 wedstrijden.

De ladiesnight staat deze keer in het teken van de Valentijnsspecial, vanwege het feit dat het op Valentijnsdag valt.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button