Zeemacht

Ladiesnight op Valentijnsavond

Adverentie

Den Helder – Bij MSV Zeemacht, in Sporthal de Brug, aan de Jan Aarjensz Prinsstraat 46, is er aanstaande vrijdag 14 februari Ladiesnight.

Zowel Zeemacht Vrouwen 1 als Zeemacht Vrouwen 2 treden aan in de competitie, zowel de vrouwen van het eerste als van het tweede spelen in de hoofdklasse. De vrouwen 1, spelen om 20.15 uur, tegen de vrouwen van DWOW 1 uit Wieringerwerf. Zeemacht VR 1 is hard op weg om te promoveren naar de Eredivisie, ze staan nu tweede met 36 punten en één wedstrijd minder gespeeld. DWOW VR 1 heeft 32 punten uit 15 duels en staan derde.
De vrouwen 2, spelen om 21.10 uur tegen de vrouwen van RTC 72 1 uit Hoorn. Ze staan achtste met 16 punten uit 14 wedstrijden en spelen tegen de nummer vijf van de competitie met 28 punten uit 14 wedstrijden.

De ladiesnight staat deze keer in het teken van de Valentijnsspecial, vanwege het feit dat het op Valentijnsdag valt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button