JeugdSport

Mountainbike Clinic voor Ouder & Kind

Westerland – Sport Nu organiseert een Mountainbike Clinic voor Ouder & Kind, die start op vrijdag 3 april. De taak van ouders/ verzorgers hierbij is kinderen te stimuleren met sporten.

Bij de clinic gaan ze samen met elkaar mountainbiken in de buitenlucht en leren ze de basis van het mountainbiken. Na afloop weten ze precies wat wel of niet kan tijdens het mountainbiken, daarnaast kan een ouder/verzorger een kind aanwijzingen geven als ze samen op pad gaan. Naast ouders/ verzorgers is deze clinic ook bedoelt voor grootouders, die het leuk lijken hieraan mee te doen. Wanneer ouders het leuk lijken voor hun kind, maar het zelf niet zien zitten om mee te doen, dan is er ook een Jeugdclinic, wat alleen bestemd is voor kinderen, deze clinic start op vrijdag 10 april.

De start is bij Sport Nu, van daaruit wordt een tocht gehouden over Wieringen. Tijdens de tocht komen alle mountainbike technieken aan bod en wordt er gebruik gemaakt van dijkjes, heuvels, hellingen en afdalingen op verhard en onverhard terrein.

Meer informatie en het aanmeldformulier is te vinden op www.sportnu.nl/mountainbike-clinic.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button