Den Helder

Stiefoudercafé in School 7

Den Helder – In het Stiefoudercafé in School 7, aan de Keizersgracht 94, wordt op 25 februari van 19.30 tot 21.00 uur, een laagdrempelige en informele bijeenkomst gehouden. Dat gaat over hoe ervoor te zorgen dat overleggen met elkaar na een scheiding leuk en gezellig blijft.

Het wordt begeleidt door gezinstherapeut en mediator Gideon de Haan. Hij begeleidt veel ouders die tegen de strubbelingen bij het starten van een samengesteld gezin oplopen. Het vormen van een stiefgezin is namelijk voor veel ouders lastiger dan ze in eerste instantie dachten.

De cijfers over het sneuvelen van samengestelde gezinnen laten zien dat het in de praktijk toch net iets lastiger gaat. Tijdens het stiefoudercafé ontdekken deelnemers dat ze niet de enige zijn met vragen en dat stiefouders wellicht veel van elkaar kunnen leren.

Aanmelden hiervoor kan via www.heldersopvoeden.nl, de entree hiervoor is gratis.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button