Den Helder

Stiefoudercafé in School 7

Den Helder – In het Stiefoudercafé in School 7, aan de Keizersgracht 94, wordt op 25 februari van 19.30 tot 21.00 uur, een laagdrempelige en informele bijeenkomst gehouden. Dat gaat over hoe ervoor te zorgen dat overleggen met elkaar na een scheiding leuk en gezellig blijft.

Het wordt begeleidt door gezinstherapeut en mediator Gideon de Haan. Hij begeleidt veel ouders die tegen de strubbelingen bij het starten van een samengesteld gezin oplopen. Het vormen van een stiefgezin is namelijk voor veel ouders lastiger dan ze in eerste instantie dachten.

De cijfers over het sneuvelen van samengestelde gezinnen laten zien dat het in de praktijk toch net iets lastiger gaat. Tijdens het stiefoudercafé ontdekken deelnemers dat ze niet de enige zijn met vragen en dat stiefouders wellicht veel van elkaar kunnen leren.

Aanmelden hiervoor kan via www.heldersopvoeden.nl, de entree hiervoor is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button