Den HelderHollands Kroon

Televisieprogramma over SUV-steker Julianadorp

Advertentie:

Julianadorp – Voor het televisieprogramma Misdaadcollege (Omroep WNL, NPO1) worden opnames gemaakt voor een nieuw seizoen. Presentator Rick Nieman neemt in dit programma in samenwerking met politieagenten, justitie en specialisten, een zaal vol betrokken mensen mee in het opsporingsproces van een case die in de regio veel impact heeft gehad. Dit seizoen wordt een aflevering gemaakt over de SUV-steker (een nietsontziende messensteker die willekeurig hardlopende en fietsende vrouwen vanuit zijn auto belaagde) uit Julianadorp, die met name de regio rondom Egmond en Barsingerhorn in 2018 en 2019 in zijn greep hield. De Julianadorper is veroordeeld tot zes jaar cel en tbs, maar heeft hoger beroep ingesteld.

Voor deze opname wil het televisieprogramma Misdaadcollege graag publiek uitnodigen, met name personen die de zaak met speciale aandacht hebben gevolgd. Politie en justitie vertellen voor één keer hoe ze deze zaak hebben weten op te lossen! Na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen over bijvoorbeeld het verloop van het onderzoek.

De opname over dit onderwerp vindt plaats op woensdag 1 april, in de Koepelgevangenis in Arnhem. Aanmelden kan via dit formulier.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button