Hollands KroonSchagenZakelijk

Twee nieuwe leden Raad van Toezicht Woonzorggroep Samen

Adverentie

Noordkop – De Raad van Toezicht (RvT) van Woonzorggroep Samen heeft per 1 januari twee nieuwe leden, de heer Verschoor en mevrouw Boekweit. De RvT is belast met het toezicht op de Raad van Bestuur van Woonzorggroep samen. Daarnaast hebben zij de taak de groep te adviseren over alle onderwerpen die voor de organisatie van belang zijn.

De raad kent nu de volgende samenstelling: mw. E.M. (Dineke) ten Hoorn Boer (voorzitter), mw. M.J.M. (Marja) van Wuijtswinkel, dhr. R.C.P. (Ronald) Bruins, dhr. J. (Hans) Verschoor (beoogd voorzitter) en mw. D.P.M. (Frieda) Boekweit.

Over Woonzorggroep Samen
Woonzorggroep is de partner bij het ouder worden van mensen in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties leveren zij zorg, welzijnsdiensten en behandeling, ook bij mensen thuis. Samen met de cliënt kijken zij samen wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpen zij ouderen hun kwaliteit en leven van zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Meer informatie is te vinden op www.woonzorggroepsamen.nl of bel via 088-6194000

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button