Twee nieuwe leden Raad van Toezicht Woonzorggroep Samen

Noordkop – De Raad van Toezicht (RvT) van Woonzorggroep Samen heeft per 1 januari twee nieuwe leden, de heer Verschoor en mevrouw Boekweit. De RvT is belast met het toezicht op de Raad van Bestuur van Woonzorggroep samen. Daarnaast hebben zij de taak de groep te adviseren over alle onderwerpen die voor de organisatie van belang zijn.

De raad kent nu de volgende samenstelling: mw. E.M. (Dineke) ten Hoorn Boer (voorzitter), mw. M.J.M. (Marja) van Wuijtswinkel, dhr. R.C.P. (Ronald) Bruins, dhr. J. (Hans) Verschoor (beoogd voorzitter) en mw. D.P.M. (Frieda) Boekweit.

Over Woonzorggroep Samen
Woonzorggroep is de partner bij het ouder worden van mensen in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties leveren zij zorg, welzijnsdiensten en behandeling, ook bij mensen thuis. Samen met de cliënt kijken zij samen wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpen zij ouderen hun kwaliteit en leven van zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Meer informatie is te vinden op www.woonzorggroepsamen.nl of bel via 088-6194000

Mobiele versie afsluiten