Den HelderUitgaan

Online Carnaval met Rik Niks

Advertentie:

Den Helder – Rik Niks organiseert dit jaar een online carnavalsfeest voor kinderen en jongeren. Dit vindt plaats in het weekend van 13 en 14 februari.

Thuisfissa presenteert carnaval en kindercarnaval 2021. Dit jaar doen zij het anders dan normaal en vieren zij carnaval vanuit huis. De feestdj’s van Thuisfissa bieden een programma met foute muziek en confetti. Ook doen zij een solonaise in plaats van een polonaise. Voor kinderen is een programma gemaakt vol leuke muziek, quizzen, dansen en uitdagingen.

Voor jongeren wordt het feest gehouden op zaterdagavond van 21.00 tot 02.00 uur en zondagavond 20.00 tot 00.15 uur. De vaste crew van Thuisfissa staat garant voor twee avonden vol muziek, de intocht van Prins Carnaval en diverse carnavalsacts. Ook wordt de langste 1.5-meter polonaise van Nederland gehouden, zijn er veel gekke outfits en mooie prijzen met als klap op de vuurpijl een echte carnavalsauto. Het feest wordt gehouden via de Zoom app.

Kindercarnaval
Voor kinderen is er Kindercarnaval op zondag 14 februari van 14.00 tot 16.00 uur. Zij kunnen zich uitleven in de woonkamer. De kids worden uitgedaagd mee te zingen en te dansen. Prins Carnaval junior en de kinderburgemeester komen langs. Diverse uitdagingen en opdrachten zorgen voor vermaak bij de kinderen. Ook zijn er prijzen te winnen in quizzen, met dansjes en voor degene met de leukste outfit. De mega prijs is een elektrische auto. Via twitch.tv/thuisfissa kan mee gefeest worden.

Kinderen kunnen zich aanmelden via onlinekindercarnaval@gmail.com voor een prijs door een foto van hun outfit samen met hun telefoonnummer te sturen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button