Kop van Noord-HollandZakelijk

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Bedrijven in Noord-Holland Noord openen hun deuren

Kop van Noord-Holland – Na drie eerdere succesvolle edities wordt dit jaar weer een “Kom Binnen bij Bedrijven Dag” georganiseerd. Van 21 tot en met 26 maart 2022 ontmoeten inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar tijdens deze dag. Bijna honderd bedrijven openen hun deuren voor potentiële werknemers, buurtbewoners, studenten en andere belangstellenden. Inschrijven voor bezoekers is nu mogelijk via www.kbbbd.nl.

Tijdens deze hele week kunnen zowel werkzoekenden als geïnteresseerden een kijkje nemen in de keuken van een Noord-Hollandse onderneming. Hier worden werkzoekenden in de breedste zin van het woord bedoeld. Dit kan gaan om een baan, maar ook om een stageplaats (studenten), werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Ook wie geïnteresseerd is hoe het er in bepaalde bedrijven aan toe gaat, kun zich aanmelden.

Het is ook nog steeds mogelijk voor bedrijven om aan te melden voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022. Dit kan tot uiterlijk 20 maart. Het is voor bedrijven de uitgelezen kans om medewerkers en klanten van de toekomst te ontmoeten. Bedrijven bepalen zelf wat ze op deze dag(en) laten zien, aan de mensen die een bezoek brengen. De KBBBD is een initiatief van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf NHN.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button