112

Mannen beroven 70-jarige

Advertentie:

Anna Paulowna – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die vrijdagavond plaatsvond op de parkeerplaats van het sportpark aan de Kleine Sluis. Een 70-jarige man uit de gemeente Hollands Kroon werd bij zijn voertuig belaagd door twee mannen.

Omstreeks 21.00 uur wilde het slachtoffer zijn auto instappen toen hij door twee mannen werd belaagd. Het slachtoffer werd geschopt en geslagen. Ook werd hij beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. Na de beroving zijn de daders vermoedelijk weggevlucht in een stationwagen uit bouwjaar begin 2000. De gealarmeerde politie heeft na een zoekslag in de omgeving de verdachten niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar deze beroving en komt graag in contact met getuigen. Rond 21.00 uur iets gezien of gehoord in de omgeving van het sportpark aan de Kleine Sluis? Enig idee wie bij dit incident betrokken kan zijn? Andere informatie voor de politie? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button