112

Woninginbrekers aangehouden

Advertentie:

Den Helder – De politie van Den Helder kreeg zaterdag rond 06.50 uur de melding binnen van een woninginbraak op de Marsdiepstraat, waarbij twee personen waren weggelopen. Nadat zij waren weggelopen zijn zij ook nog een woning aan de Schoenerstraat ingegaan en stonden ze in de slaapkamer naast de bewoner. Ook hier werden goederen weggenomen.

Een 18-jarige man kon door agenten op de Schoenerstraat worden aangehouden. De ander, een 17-jarige jongen, ging er vandoor, maar kon na een achtervolging op de Galjoenstraat worden aangehouden. In de wijk Nieuw-Den Helder Zuid Oost werd in de nacht van vrijdag op zaterdag aan auto’s gevoeld. De rol van de twee personen wordt hierin onderzocht.

Bij de personen zijn goederen aangetroffen waarbij het vermoeden bestaat dat deze ook van diefstal afkomstig zijn. Deze goederen zijn bovenaan dit artikel en hieronder getoond, mogelijk dat deze uit voertuigen komen. Wie weet van wie de goederen zijn kan contact opnemen met de politie via tel. 0900-8844, registratienummer 2022028476.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button