Uitgaan

METIP geeft financieringsworkshop voor innovatieve ideeën

Advertentie:

Den Helder – METIP organiseert woensdag 28 februari van 13:00 tot 16:00 uur een financieringsworkshop. Mensen die een innovatief idee hebben en willen weten hoe ze deze financieel van de grond krijgen zijn welkom.

Tijdens de financieringsworkshop neemt de organisatie de deelnemers mee in alle financieringsmogelijkheden en subsidies die er zijn om hun innovatie een stap verder te brengen. Samen met PIM Noord-Holland, Rabobank en de Financieringstafel organiseert METIP deze financieringsworkshop speciaal voor innovatieve ondernemers. Experts geven deze middag advies over het aanvragen van financiering en antwoord op vragen als welke financieringsmogelijkheden zijn er? Waar let een bank op bij een financieringsaanvraag en wat moeten ze wel en juist niet doen tijdens zo’n aanvraag? Want naast een goed idee zijn er ook meer criteria van belang bij het overtuigen van je investeerders.

Naast alle informatie over financiering is er voor de deelnemers deze middag ook genoeg ruimte om financieringsvraagstukken voor hun innovaties neer te leggen en vragen te stellen over hun innovatie. Het precieze programma en het aanmeldformulier is terug te vinden op de website van METIP. De workshop vindt plaats bij METIP op Willemsoord 55AA in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button