Uitgaan

Activiteiten voor 70+ in ‘t Wijkhuis

Den Helder – Het Wijkhuis in Nieuw Den Helder organiseert met enige regelmaat op de vrijdagmiddag speciale activiteiten voor de wat oudere inwoners. Dat doen ze onder de noemer “Klup effe d’r uit”. De doelgroep is 70+ en de doelstelling van de middagen is de eenzaamheid onder de mensen te verminderen. Met een leuke activiteit kunnen ze er even op uit en gezellig onder elkaar zijn.

Komende vrijdag staat een Braziliaanse middag op het programma met een optreden van fado zangeres Romi Brasil. De ‘Klup’ is geopend tussen 14.00 en 16.00 uur en het eerste kopje koffie of thee is gratis. Op 27 maart volgt een middag met de Sea Side Jazz Band en 17 april een middag rond het thema “Duitsland”. En hoewel de doelgroep in eerste instantie 70+ is, zijn jongere inwoners ook van harte welkom.

‘t Wijkhuis is te vinden aan de Texelstroomlaan 5.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button