Den Helder

Avond over Lokaal Sportakkoord

Advertentie:

Den Helder – Ruim een half jaar geleden startte sportformateur Jan Janssens met de eerste bouwstenen voor het Sportakkoord Den Helder. Ondertussen zijn al heel wat stenen gestapeld en is het tijd voor informatie. Voor belangstellenden, belanghebbenden, gepassioneerde sporters of op een andere manier geïnteresseerde mensen wordt dinsdagavond 24 maart een informatiebijeenkomst gehouden.

De bijeenkomst start om 19.30 uur in De Draaikolk (Dollardlaan 202, Den Helder). Sigrid Schweitzer (adviseur lokale sport) en Lydia van Noord (Team Sportservice) vertellen alles over de huidige status van het Sportakkoord, de afspraken en het vervolgtraject. Ook komt de mogelijkheid voor het aanvragen van subsidies uitvoerig aan de orde. Voor vragen is er volop gelegenheid om ze te stellen.

De organisatie van de bijeenkomst is in handen van de Sportfederatie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button