Den Helder

Reizende Historische fotocollectie langs de buurt- en wijkhuizen van Den Helder

Advertentie:

Den Helder – In het kader van 75 jaar bevrijding worden van 16 maart tot en met 19 juli historische foto’s tentoongesteld in een reizende tentoonstelling langs in totaal negen locaties van de diverse Helderse buurt- en wijkhuizen. De tentoonstelling begint op 16 maart om 15.00 uur in MFC ’t Wijkhuis aan de Texelstroomlaan met een feestelijke opening.

Tijdens de openingstijden kunnen zowel deelnemers als bezoekers uit de buurt een kijkje komen nemen. De expositie vertoont Helderse foto’s en een film van de Tweede Wereldoorlog, de bevrijding en de periode direct daarna.

Deze activiteit is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen het Buurtcollectief, de Helderse Historische Vereniging en de stichting 4 en 5 mei Den Helder.

Volledige planning:
MFC ’t Wijkhuis (16 t/m 29 maart)
ELTO (30 maart t/m 12 april)
MFC West End (13 t/m 26 april)
MFC ’t Dorpshuis (27 april t/m 10 mei)
Kraaiennest (11 t/m 24 mei)
MFC De Boerderij (25 mei t/m 7 juni)
De Beuk (8 t/m 21 juni)
Viskom (22 juni t/m 5 juli)
Odensehuis (6 t/m 19 juli)

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button