TexelUitgaan

Succesvolle avond in Bibliotheek Texel

Den Burg – In het teken van de boekenweek, met het thema rebellen en dwarsdenkers, traden de gebroeders Nico en Jaap Dros woensdagavond op in Bibliotheek Texel. Het was helemaal uitverkocht, in totaal konden er zestig mensen naar binnen, maar bij de deur moesten zelfs mensen worden weggestuurd.

Nico Dros las dwarse verhalen voor en Jaap Dros speelde op gitaar rebelse muziek, waar hij ook bij zong. Een nummer werd zelfs op z’n Tessels gespeeld. Voor dat de liedjes gezongen en gespeeld werden, gaf Jaap Dros eerst een korte toelichting over de liedjes, met wat de reden er achter is en wat dat nummer met hem doet.

Het duurde van 20.00 tot 22.20 uur, met ondertussen een kleine pauze, waar de mensen koffie of thee met een koekje konden nemen. De mensen konden voor €5,00 genieten van een avond muziek en lezingen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button