Hollands KroonPolitiek

Hollands Kroon introduceert druktemeter voor de verkiezingen

Advertentie:

Hollands Kroon – Wie volgende week in Hollands Kroon gaat stemmen kan vooraf eerst kijken hoe druk het is bij het stembureau. Hiervoor heeft de gemeente Hollands Kroon een druktemeter ontwikkeld.

De gemeente vindt het erg belangrijk dat de stembureaubezoekers veilig hun stem kunnen uitbrengen. Naast alle maatregelen in het stemlokaal, is een digitale kaart gemaakt. Hierop kan in één oogopslag worden gezien of een stembureau open is en hoe druk het daar is.

De kleur van het bolletje geeft aan of er op dat moment een wachttijd is:

Groen: niet druk, kom gerust
Geel: wachttijd is 5 minuten
Oranje: wachttijd is 10 minuten
Rood: wachttijd is meer dan 15 minuten

Boven ieder bolletje staat aangegeven of het stembureau momenteel open of dicht is. Ook is er een routebeschrijving beschikbaar vanaf uw locatie naar de gekozen stemlocatie. Alle stemlocaties in Hollands Kroon zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button