Den HelderJeugd

Kinderen naar buiten: speelplekken genoeg

Den Helder – Er zijn in Den Helder en Julianadorp meer dan honderd speelplekken te vinden. Nu het lastig is om ergens heen te gaan, is het extra leuk om nieuwe speelplekken te ontdekken. In de gemeente zijn er dus een hoop.

Waar die dan allemaal zijn? Kijk op www.buitenspeelkaart.nl. Daar is het makkelijk opzoeken welke speelplekken er allemaal zijn. Misschien is er wel een nieuwe speelplek in de buurt, die nog onbekend was. Of is er een vlakbij vriendjes, opa en oma een plek waar de kinderen nog nooit zijn geweest. Ga samen op avontuur en ontdek de leukste speelplekken van Den Helder.

De Buitenspeelkaart werkt eenvoudig. Zoek op woonplaats, klikt op de S-button en alle speel- en sportplekken staan aangegeven op de kaart. Klik op de speel/sportplek en er verschijnt een foto.

Lekker naar buiten
Buitenspelen en bewegen is belangrijk om gelukkig en gezond te blijven! Is het op de ene speelplek te druk? Kijk dan op www.buitenspeelkaart.nl en zoek een andere plek. Ook leuk: organiseer een speelplekkenspeurtocht!

We willen graag dat kinderen in een schone en veilige omgeving kunnen spelen. De gemeente stimuleert dan ook rookvrije speelplekken. Op een aantal grote speelplekken komen borden om aan te geven dat deze plekken rookvrij zijn.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button