Hollands Kroon

Vaccinatielocaties Middenmeer en Alkmaar opnieuw dicht

Hollands Kroon – Op basis van de weersverwachtingen voor zaterdag 13 maart heeft GGD Hollands Noorden opnieuw moeten besluiten de vaccinatielocaties in Middenmeer en Alkmaar dicht te houden. Zowel in Alkmaar als Middenmeer wordt geprikt in tentaccommodaties.

Het KNMI heeft voor zaterdag code geel afgegeven. Met name de verwachte windstoten vormen de basis voor het besluit. Het vaccineren in Den Helder gaat zaterdag gewoon door.

GGD Hollands Noorden betreurt het dat opnieuw tot sluiting moet worden besloten. Temeer omdat een aantal mensen die voor zaterdag staan ingepland ook al een afspraak hadden voor donderdag. Op beide locaties staan voor zaterdag ruim veertienhonderd afspraken gepland. De GGD probeert deze allemaal te bellen. Tijdens dat telefoongesprek wordt een nieuwe datum gepland.

Vanmiddag (vrijdag 12 maart) moest de locatie in Middenmeer ook acuut worden gesloten. Om half drie waren de weersomstandigheden zodanig dat openhouden niet meer verantwoord was.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (20). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button