Cultuur/NatuurDen HelderUitgaan

Après-midi musicale met Anouk Dorfmann en Martijn Bos in Triade

Den Helder – De Alliance Française Den Helder geeft zondag 20 maart een après-midi musicale in Triade. Anouk Dorfmann zal optreden met haar begeleider Martijn Bos. Anouk heeft al vaker opgetreden voor de Alliance Française in Windkracht 13, waarbij het aanwezige publiek zeer enthousiast was. De Alliance Française Den Helder is dan ook blij dat het gelukt is om Anouk Dorfmann weer naar Den Helder te halen.

Samen met Martijn Bos won Anouk Dorfmann op vijftienjarige leeftijd het concours de la chanson. Nu, studies en andere gebeurtenissen verder, hebben de twee elkaar teruggevonden. Ze spelen een prikkelende en soms wat onvoorspelbare voorstelling over dames en heren: “Mesdames et messieurs”.

Van Stromae, Brel, Aznavour en Piaf tot Enrico Macias en Lynda Lemay. Dronkenmanspraat, liefdesverklaringen, noodkreten, odes, ontvangst en afscheid en dat allemaal vertaald naar muziek. Anouk zingt en Martijn is haar eenkoppige band. Hij speelt meerdere instrumenten en soms speelt hij ze ook tegelijk. Een optreden dat niemand zou mogen missen.

Meer informatie
Waar: Triade, Middenweg 2, 1782 BG Den Helder
Wanneer: 20 maart 2022, 15.00 uur
Kosten: Entree is voor leden en cursisten gratis. Niet leden betalen €8,-

Ga voor meer informatie naar de website www.anoukdorfmann.nl of mail naar info@anoukdorfmann.nl.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button