Den Helder

Lentewandelen in De Helderse Vallei voor Ronald McDonald Huis Amsterdam

Den Helder – Als je ernstig zieke kind in het ziekenhuis ligt wil je hier natuurlijk het liefst de hele dag bij zijn. Wat nou als je ver weg woont van het ziekenhuis? Daarvoor zijn gelukkig de huizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Stichting Fluffy Rabbit steunt dit fonds al jaren. Eind juni doen zij ook mee aan de Homeride en Homewalk, waarvan de opbrengst gaat naar de verschillende Ronald McDonald huizen. Nu ook in Den Helder.

Het belangrijkste doel van de stichting is zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor de huizen. Dat doen zij met verschillende grote en kleine acties. De eerstvolgende actie is de Lentewandeling in Den Helder op zondag 3 april. Van deze actie gaat de gehele opbrengst naar het Ronald McDonald Huis in Amsterdam.

Meer informatie
De Lentewandeling is toegankelijk voor groot en klein en jong en oud. Iedereen is welkom! Er zijn twee verschillende routes uitgezet: 3,5 km voor gezinnen en 11 km voor volwassenen.

Waar: Helderse Vallei, 9-111783 DA, Den Helder.
Wanneer: 3 april 2022, starten kan tussen 10.30 uur en 14.00 uur
Kosten: €5,- per gezin (max. 5 personen) voor 3,5 km, €5,- per persoon voor de 11 km

Deelnemers kunnen zich op de dag zelf aanmelden, bij de kraam van Stichting Fluffy Rabbit (zij staan voor het Duurzaamheidscentrum van De Helderse Vallei).

Nog meer informatie over deze actie of Stichting Fluffy Rabbit? Mail hen gerust via info@fluffyrabbit.nl of elsrommens@quicknet.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button