Den Helder

Voorjaar begonnen bij kinderopvang SKDH Bankastraat

Den Helder – Wethouder Pieter Kos (Stadspartij Den Helder) helpt kinderen bij de start van het voorjaar met het planten van plantjes in de mooie buurttuin van SKDH-locatie “de Bankastraat”. Pieter Kos is blij met de mooie buurttuin waar kinderen en ouders in vrijheid terecht kunnen. “Mooi om te zien en mee te maken dat kinderen zo kunnen genieten en leren in een mooie omgeving.”

De afgelopen jaren is veel ingezet op de buitenruimte op alle locaties van SKDH. Ook de mooie duurzame samenwerking met de Helderse Vallei werpt echt zijn vruchten af. “Kinderen zijn onze toekomstbouwers en fijn dat zij zich zo met de professionele begeleiding van de pedagogisch medewerkers bij SKDH kunnen ontwikkelen”, aldus Kos.

In het gebouw van SKDH aan de Bankastraat zijn kinderdagverblijf de Tuimelaars, peuterspeel- en leergroep Holderdebolder en BSO de Schatkist gevestigd. De locatie ligt vlak bij diverse basisscholen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button