Hollands KroonUitgaan

Inschrijving Bloemendagen 2023 geopend met verloting taart

Hollands Kroon – Deelnemers kunnen zich weer inschrijven voor de Bloemendagen in en rond Anna Paulowna en Breezand. De inschrijving voor de Bloemendagen 2023 is op zaterdag 4 maart geopend. Zoals ieder jaar is er onder de eerste tien inschrijvingen een taart verloot van Bakkerij Alkemade. Dit jaar mocht prikploeg ‘Evert -Jan en de Zandvaart prikkers’ de taart ophalen om er samen van te smullen.

Evert-Jan doet met zijn prikploeg al ruim 50 jaar mee met de Bloemendagen en dat mag een prestatie genoemd worden. In hun tuin aan de Zandvaart 116 plaatsen ze al die jaren een mooi werkstuk van hyacinten met vaak bewegende onderdelen. De prikploeg bestaat uit zo’n 30 personen; van buren, kennissen tot familieleden en het zangkoor waar ze in zitten. Altijd volop gezelligheid.

Ook meedoen met de Bloemendagen? Inschrijven kan via de website Bloemendagen.nl/inschrijven. Ook kunt u zich via de website aanmelden voor een activiteit. De Bloemendagen 2023 zijn van zaterdag 22 april t/m woensdag 26 april.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button