Cultuur/NatuurDen HelderVideo

Veel lachende gezichten bij komische editie van Rondje Kleinkunst (video)

Advertentie:

Den Helder – De komische theatershows van Rondje Kleinkunst in Den Helder brachten bij veel bezoekers een lach op het gezicht. Zondagmiddag trokken vier groepen van honderd man langs vier locaties in het centrum van Den Helder. Op iedere locatie was een andere theatershow te zien .

Het is pas de tweede live editie van Rondje Kleinkunst met het nieuwe bestuur van Vrienden van Den Helder, maar het was met de vierhonderd bezoekers opnieuw stijf uitverkocht. In de Kampanje verzorgden Bet en Vlo een optreden met klassieke muziek met een grappige insteek. In School 7 gaf cabaretier Boban Braspenning een conference over onder andere de woningnood. De Blauwe Vinkjes stonden in Cinema Zevenskoop. “Dat is hele absurde komedie, echt lachen, gieren en brullen”, zegt Kim Smit, bestuurslid van Vrienden van Den Helder. Stand-up comedian Lucinda Sedok trad op bij Rik Bodylanguage. Het evenement is voor iedereen in Den Helder bedoeld, maar de hoofdmoot van de bezoekers bestaat uit de trouwe leden die al jaren naar de evenementen van Vrienden van Den Helder gaan.

Vrienden van Den Helder is een organisatie die culturele evenementen (Rondje Kleinkunst, Rondo Musica, Zomerdromen en meer) organiseert in Den Helder. Voor €10 kunnen mensen Vriend worden en zo cultuur in Den Helder steunen. Kijk op de website van Vrienden van Den Helder voor meer informatie.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

Back to top button