Uitgaan

Atelier Van Gerner voor een dag geopend

Julianadorp – Het atelier van Henk van Gerner kan op zondag 24 april bezocht worden. Van de in 2018 overleden kunstenaar is een expositie ingericht samen met werk van Jan Nijhof, Bill Kunst en Michiel Hertroijs. Dit alles in samenwerking met Kunsthal 45.

Henk van Gerner liet zich in zijn abstracte en kleurrijke werk vaak inspireren door het landschap om hem heen. Het atelier is te vinden aan de Van Foreestweg 103 in Julianadorp, direct grenzend aan de bollenvelden. Het opent haar deuren van 13:00 tot 17:00 uur. Er zijn ook in beperkte mate werken te koop.

De toegang is gratis en er is gelegenheid om een verse kop koffie of thee te nuttigen voor € 1,50. De opbrengst komt ten goede van het Kunst naar de Kelder initiatief.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button