Hollands KroonVideo

Bloemenprikkers volop bezig aan mozaïeken voor de Bloemendagen (video)

Anna Paulowna – Iedereen kan vanaf zaterdag 16 april in Anna Paulowna en Breezand weer genieten van de Bloemendagen. Nadat de eerste lading bloemen dinsdagochtend opgehaald was, konden de prikkers beginnen aan hun mozaïek. De publiekslieveling van de vorige editie, Prikploeg 4 Fun, hoopt dit jaar met een actueel thema weer in de prijzen te vallen.

“We wilden wat actueels doen, dus toen bedachten we om de Oekraïense president te maken die voor de Oekraïense vlag staat”, zegt bloemenprikker Mark. Uiteindelijk zal Mark met zijn team ‘PP4Fun’ z’n 60.000 bloemen prikken die iedereen vanaf 16 april kan bewonderen aan de Grasweg 5 in Anna Paulowna.

“Na twee jaar moet je maar weer afwachten hoeveel mensen mee willen doen, maar we hebben tien deelnemers minder dan voorgaande jaren en daar zijn we al heel blij mee”, zegt Maxime van de organisatie Bloemendagen. “Het leeft nog steeds in de Polder, dus kom lekker met Pasen kijken bij de Bloemendagen”.

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo is AV-specialist bij Regio Noordkop. Ze woont in Julianadorp, is 25 jaar en is bereikbaar via sanne@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button