Den Helder

Inschrijving Avondvierdaagse Julianadorp geopend

Adverentie

Julianadorp – Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor de Avondvierdaagse van Julianadorp. Even leek het evenement niet door te kunnen gaan wegens een tekort aan verkeersregelaars, maar na een oproep in de krant kwamen er vele enthousiaste reacties om te helpen om het evenement veilig te laten verlopen.

De wandelvierdaagse is van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei. De organisatoren verwachten minstens duizend deelnemers. Het inschrijfgeld is 4,50 euro per persoon. Er zijn routes van 5, 10 en 15 kilometer. De start is vanaf multifunctioneel centrum ’t Dorpshuis, Middelzand 3504.

Meedoen kan individueel of per school of vereniging. Inschrijven kan via de website tot zondag 15 mei om 18:00 uur. Na betaling wordt het startbewijs direct via een e-mail toegezonden. Bij latere betaling volgt de toezending van het startbewijs na ontvangst van het inschrijfgeld. Aanmelding is ook mogelijk op de dag van de eerste etappe op maandag 16 mei. Voor verder inlichtingen info@avdjd.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button