Den HelderLOS Den Helder

LOS radio live op de Beursvloer

Adverentie

Den Helder – De beursvloer van de Helderse Uitdaging vindt woensdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur plaats. Tal van Verenigingen, stichtingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven komen hier samen om elkaar te ontmoeten, te netwerken en matches te maken met gesloten beurs. LOS radio is live aanwezig bij de beursvloer.

Op de Beursvloer bieden bedrijven, serviceclubs, ondernemersverenigingen en overheid hun kennis, kunde, middelen, materialen, helpende handen en netwerk aan. In ruil voor een realistische tegenprestatie helpen ondernemers maatschappelijke organisaties. Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten ze op deze manier deals in de vorm van matches met gesloten beurs.

Een videoverslag van de beursvloer is vanaf donderdag te zien op Regio Noordkop TV en natuurlijk via deze website en Youtube.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button