Jeugd

Medialab voor ukkies in School 7

Advertentie:

Den Helder – Tablets, smartphones en televisies hebben een grote aantrekkingskracht op jonge kinderen. Binnen een klik bevinden de kleintjes zich in een andere wereld. Maar ukkies zijn nog te klein om hier wijs mee om te gaan. Op woensdag 20 april organiseert de bibliotheek in School 7 daarom een ochtend waarop (groot-)ouders met hun peuters van twee tot vier jaar samen op ontdekkingstocht gaan in het gebruik van diverse media voor kinderen.

Kinderen beleven veel plezier aan het gebruik van allerlei media en bovendien steken de aanwezigen er een heleboel van op, maar zeker in het geval van jonge kinderen is het belangrijk om regels en grenzen aan te geven. Mediawijsheid speelt vandaag de dag een belangrijke rol in de opvoeding van kinderen. Op deze ochtend leren de deelnemers samen met hun kind op een praktische en speelse wijze hoe verstandig ouderen met media kunnen voorlezen, kijken, luisteren, spelen en vooral doen.

Aanmelden
Het Medialab is van 09:00 – 09:30 en van 10:00 – 10:30. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is gewenst via de website

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button