Sport

Toon Jacobs fietst met Pasen de Robbenoordtocht

Adverentie

Den Helder – RTV Toon Jacobs houdt op eerste Paasdag (17 april) de Robbenoordtocht over een afstand van zo’n 80 kilometer, waarbij een koffiestop in Wieringerwerf wordt gehouden. De tocht op eerste Paasdag wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid ligt omstreeks 22 kilometer per uur.

De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn en start om 09.00 uur. Tevens start een groep fietsers met een iets hogere snelheid voor dezelfde tocht. Het dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00.

Zie voor verdere inlichtingen op de website of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button