Hollands KroonUitgaan

ABBA Hits in de Cultuurschuur

Wieringerwerf – ABBA XS voert op zaterdag 22 april nog één laatste voorstelling van het seizoen op in de Cultuurschuur. De zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier: Zoals de liedjes geschreven zijn, bij de piano.

ABBA XS is een muzikale voorstelling voor de kleinere theaterzalen. De dames zingen en vertellen het verhaal van ABBA; het succes, de roddels, de drama, de achterklap. Een show die samengesteld is met regisseur Eddy B Wahr.

Hits
De zusjes van der Poel werkten eerder samen met vele bekende muzikanten zoals de Nits en Paul de Munnik. Nummers als Dancing Queen, The Winner Takes It All, Knowing Me Knowing You, Voulez Vous, SOS en natuurlijk Mama Mia worden gezongen. ABBA XS is een feest der herkenning en voor elke generatie een avondje met tijdloze hits. Meezingen mag, want het is een sing-a-long-concert.

Kaarten à €17,50 zijn te reserveren via reserveringen@decultuurschuur.nl.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button