Hollands Kroon

Dierenambulance zoekt chauffeurs

Advertentie:

Bij de Dierenambulance zijn ze altijd op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. In Hollands Kroon (Noord) zijn vrijwilligers zowel chauffeur als bijrijder in één, daar rijdt de KDA (Kleine Dieren Ambulance). Uiteraard worden nieuwe teamleden ingewerkt door een ervaren vrijwilliger.

De werktijden zijn van 08.00 tot 21.00 uur, in uitzonderlijke gevallen kan dit iets uitlopen. Wie zich meldt dient minimaal twee dagen per maand beschikbaar te zijn. De vrijwilliger werkt van huis uit, dus pas zodra er een oproep is gaat hij/zij rijden.

De Dierenambulance zet zich in voor gevonden huisdieren, of het nu gaat om een zwerver, een gewond of aangereden dier. Maar ook voor vogels, egels, hazen, reptielen, zeehonden en andere wilde dieren die hulp nodig hebben staat zij klaar. Daarnaast verzorgen de vrijwilligers taxi-ritten, naar de dierenarts of het crematorium in Schagerbrug.

Interesse het kleine, maar hechte team te komen versterken als vrijwilliger? Aanmelden kan via de website.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button