Den HelderSport

Motorrijders en verkeersregelaars gezocht voor Tour de Lasalle

Den Helder – Stichting Tour de Lasalle is op zoek naar motorrijders of verkeersregelaars die het leuk vinden om de wielrenners te begeleiden en het verkeer te regelen tijdens dit evenement. De Tour de Lasalle wordt gereden van 1 tot en met 4 juni aanstaande.

Het enige wat er van de geïnteresseerden verwacht wordt is dat ze een verkeersregelaars examen afleggen op de computer. Komt daar moeite bij kijken is hier ook begeleiding voor mogelijk. De taak als motorrijder of verkeersregelaar zal voornamelijk bestaan uit het regelen van het verkeer op de route en begeleiden van de renners tijden de omloop. Met de 4 daagse Tour de Lasalle rijden elk jaar ongeveer 120 wielrenners mee op routes in Den Helder en op Texel.

Vergoeding voor de brandstof en een lunchpakket voor onderweg worden geregeld. Geïnteresseerden kunnen hun telefoonnummer sturen via een mail aan de coördinator veiligheid Johan Aarsen johan.aarsen@quicknet.nl.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

3 reacties

  1. Grote flauwe kul om een examen te moeten doen om verkeersregelaar te zijn …..Dit gaat nog meer evenementen de das om doen..

    1. Examen is een groot woord. Is gewoon een vragenlijstje wat je moet invullen op de computer. En als zelfs dat nog te moeilijk is dan mag er iemand naast je zitten en voorzeggen. Is een juridisch iets dat een evenementenverkeersregelaar een diploma moet hebben. Let wel, als verkeersregelaar moet je een echte cursus volgen met praktijklessen. Een evenementenverkeersregelaar doet een korte cursus op de computer gevolgd door een vragenlijst.

    2. nee je moet er lekker een handvol mensen zonder ook maar enige vorm van training neer zetten die anderen aanwijzingen moeten gaan geven dan weet je zeker dat er problemen komen…….

Back to top button
%d bloggers liken dit: