Uitgaan

Workshop Veilig online bankieren in de bibliotheek

Advertentie:

Den Helder – Internetcriminelen vallen elke dag mensen lastig met bijvoorbeeld valse e-mails en marktplaatsfraude. Dat wordt alleen maar meer. Steeds vaker worden geldzaken namelijk online geregeld.

KopGroep Bibliotheken organiseert, in samenwerking met RegioBank De Jong, de gratis workshop Veilig online bankieren. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leren de deelnemers welke vormen van internetcriminaliteit er zijn en hoe je deze kunt herkennen, in welke situaties je nooit gegevens moet delen en wanneer je websites of e-mails juist wél kunt vertrouwen.

De workshop wordt gegeven door de zelfstandig adviseur van RegioBank De Jong. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek of te bankieren bij RegioBank. De informatie is algemeen en voor personen die iets wil weten over veilig online bankieren. Iedereen is van harte welkom.

8 April
De workshop in Bibliotheek School 7 wordt gegeven op maandag 8 april en begint om 10.30 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dit kan via de website www.kopgroepbibliotheken.nl/activiteiten) of aan de balie in de bibliotheek.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button