Den Helder

Wie wordt het 400ste lid van de BVJ?

Advertentie:

Julianadorp – De Belangenvereniging Julianadorp (BVJ) is een maand geleden een ledenwerfactie begonnen. Sindsdien is het ledenaantal gegroeid naar 390. Het bestuur van de BVJ hoopt nog voor het einde van deze maand het 400ste lid te verwelkomen. “Aan deze gebeurtenis zal zeker extra aandacht aan worden geschonken.” Meldt bestuurslid Els de Jong en vervolgt “Elk nieuw lid krijgt sowieso een tegoedbon voor vier ‘Dorperflappen’ van bakkerij Dunselman.”

Bij de laatste algemene bestuursvergadering werden drie nieuwe bestuursleden gekozen waardoor het aantal bestuursleden nu op acht is gekomen. De BVJ zet zich, al meer dan dertig jaar, in voor een leefbaar Julianadorp. Aldus de flyer die huis aan huis wordt verspreid. Maar liefst acht speerpunten staan er voor dit jaar op de actielijst van het bestuur. Zoals: Verkeer, groen, aanpak verzilting, belbus en energietransitie.

Zeven Euro per jaar kost het lidmaatschap. Aanmelden kan via debvj.nl/lidworden.nl.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button