Uitgaan

The Euros, Hardcore Vibes Band en Lange Frans naar GevelConcert Live

Advertentie:

’t Veld – De voorbereidingen voor Gevelconcert Live in ’t Veld zijn in volle gang. De organisatie heeft besloten het evenement dit jaar niet op de vertrouwde Hemelvaartsdag te organiseren, maar op 25 mei.

“Reden voor deze verandering is dat Hemelvaartsdag vroeg in het jaar valt en wij onze gasten een super mooi event willen voorschotelen”, vertelt mede organisator Jim Groenland. Op GevelConcert Live kunnen bezoekers weer een uiteenlopende line-up verwachten van diverse cover- en mash-up-bands, zoals de ‘Hardcore Vibes Band’. Zij laten alle bekende 80’s en 90’s songs live de revu passeren: van Party Animals tot Paul Elstak en van Dune tot Charlie Lownoise.

Verder maken ook The Euros hun opwachting in ’t Veld. Mensen kunnen hun kennen van onder meer Popweekend Schagen en andere lokale festivals. “Dat wordt gegarandeerd knallen”, vertelt Groenland. “Uiteraard worden deze vergezeld door dikke vuurwerkshows en special effects.” Verder draaien diverse dj’s hun platen en zal ook Lange Frans optreden. Hij zal met zijn nieuwe single te vinden zijn op het grote podium.

Foodtrucks en barretjes
GevelConcert Live is deels overdekt, waarbij de weersinvloeden dus geen parten kunnen spelen op deze mooie dag. Naast de vele optreden staan er diverse foodtrucks en mooie barretjes op het terrein.

GevelConcert Live vindt 25 mei vanaf 16:00 uur plaats aan de Leijerpolderweg 2 in ’t Veld. Meer informatie is te vinden op www.gevelconcertlive.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button