Uitgaan

Vernieuwde sportakkoorden worden 24 april gepresenteerd in Quelderduijn

Advertentie:

Den Helder – De vernieuwde sportakkoorden zullen 24 april worden gepresenteerd in sport- en evenementencentrum Quelderduijn. Diverse sportorganisaties zullen aanwezig zijn bij deze aftrap.

Het programma begint om 18:30 uur met een welkomstwoord van de wethouder, die de nadruk legt op het belang van de vernieuwde sportakkoorden. Daarna zal Raymond Koen een nadere uitleg geven, waarbij hij enkele voorbeelden geeft van lokale verenigingen die al profiteren van deze akkoorden. Na een korte pauze zal er aandacht zijn voor de vier V’s van het NOC*NSF, gericht op het creëren van een veilige sportomgeving binnen sportclubs. Dit onderwerp wordt toegelicht door Team Sportservice Noordkop.

De avond wordt afgesloten met een rondleiding door sport- en evenementencentrum Quelderduijn, gevolgd door de basketbalwedstrijd van de Eredivisie-dames, die om 20:30 uur begint.

Programma
Het programma voor de avond ziet er als volgt uit:
18:30 uur – Opening met de wethouder
18:45 uur – Toelichting Sportakkoord Raymond Koen
18:55 uur – Voorbeeld sportakkoord lokaal
19:05 uur – korte pauze met hapje en drankje
19:15 uur – NOC*NSF met de 4 v’s
19:30 uur – Voorbeeld sportakkoord lokaal
19:40 uur – rondleiding Quelderduijn met aansluitend de Eredivisie dames basketbalwedstrijd om 20.30 uur.

Geïnteresseerden die meer willen weten over de vernieuwde sportakkoorden of zich willen aanmelden voor de kick-off, kunnen contact op met Raymond Koen via rkoen@teamsportservice.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button