Uitgaan

Busy Billie & the Clubmasters treden op tijdens Winterzondag op De Nollen

Advertentie:

Den Helder – De één na laatste WinterZondag van het Nollenproject staat voor de deur. Op 25 februari opent De Nollen haar deuren om 12:00 uur, met rondleidingen door het winterse landschap om 13:00 en 15:00 uur. Ook is er livemuziek.

Na de rondleiding van 15:00 uur, zal de vierkoppige band Busy Billie & the Clubmasters de bezoekers opwachten met livemuziek. Zij spelen naast de bekende jazzsongs ook popsongs, maar dan overgoten met een jazzy sausje. Geïnspireerd op de sfeer van de nachtclubs en casino’s uit de jaren zestig van New York of Londen, spelen zangeres Billie en haar band ‘club orginals’ en ‘crazy covers’, hits van nu in de sfeer van toen. Swing, jazz & singalong pop staan garant voor enkele uren top entertainment.

Busy Billie & the Clubmasters bestaat naast zangeres Billie uit toetsenist Richard Weening, bassist Andrew Stuijfzand, drummer Arnold van Eijk en zangeres Rosmarijn Broers. De muzikanten komen uit Harderwijk en de zangeres uit Enkhuizen. De band speelt hun eerst set om 16:30 uur, de laatste set vindt plaats om 19:30 uur.

Meer informatie
De aanwezige bezoekers kunnen zich lekker opwarmen bij de open haard en genieten met een drankje, hapje en verschillende Spaanse tapas. Tevens serveert het Nollenproject huisgemaakte winterse soep. Meer informatie en het aanmeldformulier voor de rondleiding is te vinden via de website: www.projectdenollen.nl. De Winterzondag op 25 februari is de één na laatste van dit seizoen. 31 maart is de laatste Winterzondag met livemuziek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button