Hollands KroonPolitiek

Online Fractievergaderingen Hollands Kroon

Adverentie

Hollands Kroon – De fractie van de ChristenUnie Houdt op maandag 17 mei haar openbare fractievergadering. Deze vergadering zal digitaal plaatsvinden en begint om 10:00 uur. Wegens overvolle agenda’s is deze vergadering niet in de avond.

In deze fractievergadering worden de onderwerpen besproken, die op de raadsagenda voor 27 mei staan. Waaronder Bestemmingsplan uitbreiding Agriport deelgebied B1 en het groen structuurplan. Meepraten of inspreken stuur dan een mail naar fractiecuhk@hollandskroon.christenunie.nl of bel naar 06 37127264. Een link zal dan worden toegestuurd om deel te kunnen nemen aan de vergadering.

De openbare fractievergadering van de PvdA Hollands Kroon vindt digitaal plaats op woensdag 19 mei 20:00 uur. Belangstellenden en insprekers zijn van harte welkom. Na aanmelding via 06 51 37 01 26 of pvdahollandskroon@ziggo.nl) wordt de link voor bijwonen van de vergadering toegestuurd. Naast lopende zaken en actuele onderwerpen wordt de raadsagenda van 27 mei besproken, zoals het bestemmingsplan uitbreiding Agriport A7, deelgebied B1.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button