112

Vijf gewonden bij eenzijdig ongeval

Texel – Bij een verkeersongeval op de Westerweg in Den Hoorn op Texel zijn woensdagmiddag rond 16:45 uur meerdere personen gewond geraakt. Het betrof overigens wel een eenzijdig ongeval.

Een automobilist kwam vanaf de Fonteinsweg, heeft de bocht gemist, ging rechtdoor over een voorrangsweg en is in de sloot tot stilstand gekomen. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder de brandweer.

Er zaten vijf personen in het voertuig. Alle vijf zijn met onbekend letsel zijn overbracht naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar dit ongeval.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: