Hollands Kroon

Hospice Het Tweede Thuis start Crowdfunding

Advertentie:

Westerland – Hospice Het Tweede Huis start een Crowfunding voor de realisatie daarvan in de aangekochte boerderij op Westerland. De totale investering is €2.840.000,-. Naast de eigen middelen, de reeds uitgegeven obligaties, giften en subsidies is er een monumentenlening en een lening van het restauratiefonds. Vergunningen zijn geregeld en er is een overeenkomst met de aannemer en de thuiszorgorganisatie. Al met al lijkt er dus geen probleem om zo snel mogelijk met de bouw te beginnen. Er is een mooi bedrag in kas, maar helaas nog niet genoeg om een de werkzaamheden te starten.

Het bestuur en de initiatiefnemer van hospice Het Tweede Huis zijn actiever dan ooit, zeker na het oponthoud door de maatregelen rondom Covid-19. Om meer liquide middelen te genereren is er een financiering van € 1.250.000,- gevraagd en toegezegd door Colin Crowdfund om dit te organiseren. In dit geval gaat het om aantrekken van vreemd vermogen.

Hiermee wordt opnieuw een beroep gedaan op eenieder die Het Tweede Thuis een warm hart toedraagt. Nogmaals wordt om hulp gevraagd. Deze crowdfunding staat los van iedere eerdere acties en inzamelingen en is uitsluitend bedoeld voor de hypothecaire lening van €1.250.000,- op de boerderij en ondergrond en te realiseren onroerend goed. Gezocht worden investeerders die minimaal € 500 voor 36 maanden willen lenen tegen een rentevergoeding van vijf procent per jaar.

Voor uitleg hoe te storten en wat de voorwaarden zijn zie https://www.hettweedethuis.nl/wp-content/uploads/2022/05/Geef-Hospice-Het-Tweede-Thuis-een-definitieve-GO.pdf of via info@collincrowdfund.nl 085 4016546 bereikbaar op werkdagen van op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button