Kop van Noord-Holland

Dag van de Zorg: Bijzondere waardering aan alle zorgprofessionals

Regio Noordkop – Zorgprofessionals maken het verschil. Dat laten zij dag in dag uit zien en daarom zet Omring vrijdag alle zorgprofessionals extra in het zonnetje. Het is 12 mei namelijk de Dag van de Zorg. Alle Omringers krijgen een duurzaam cadeautje met persoonlijke boodschap als blijk van waardering voor hun liefdevolle werk wat ze dagelijks bij Omring verzetten.

Voor Omring is het iedere dag de Dag van de Zorg, maar er is landelijk voor 12 mei gekozen, omdat dit de geboortedag is van Florence Nightingale. Toen verpleging als vak nog moest worden uitgevonden, deed de jonge Florence veel ervaring op in het verzorgen van zieken. Dit deed zij als liefdadigheid. Aan haar kijk op het verlenen van zorg heeft de medische wereld veel te danken.

Omring is continu op zoek naar nieuwe collega’s. Ze hebben mooie mogelijkheden voor mensen zonder zorg-ervaring, maar ook genoeg uitdagende vacatures voor ervaren zorgprofessionals.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button