Hollands Kroon

Fietslessenreeks om met meer zelfvertrouwen te fietsen

Advertentie:

Wieringerwerf – Team Sportservice Noordkop verzorgt regelmatig een serie fietslessen voor senioren. Dit keer biedt Sportservice vanuit het programma Doortrappen een serie van 5 lessen aan. De eerste les is donderdag 8 juni. Met tips en tricks kijkt Team Sportservice hoe deelnemers met meer zelfvertrouwen weer op de fiets stappen om zo een rondje of een fijne lange tocht door de polder, bos en duin te kunnen fietsen.

Tijdens de cursus oefenen leden in een kleine groep met gelijkgestemden, die graag weer willen fietsen, maar toch wat vertwijfeld zijn door een nare ervaring of het drukke verkeer. Ze oefenen op- en afstappen, zijn bezig met balans en ze bespreken de verkeersregels weer eens. De lessen zijn ook geschikt voor mensen met een elektrische of driewieler -fiets. De lessenreeks kort 25 euro per persoon. De lessen vinden plaats op de parkeerplaats van de Voetbalvereniging in Wieringerwerf. De fietslessen vinden plaats op de volgende data:

08 juni – 14.00 – 15.00 uur – start lessenreeks
25 juni – 14.00 – 15.00 uur
22 juni – 14.00 – 15.00 uur
29 juni – 14.00 – 15.00 uur
06 juli – 14.00 – 15.00 uur

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich voor deze lessenreeks inschrijven via de site www.noordhollandactief.nl.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button