Uitgaan

Herman, Simone, Roué, Igone, Willie en Daniël…

Programma theaterseizoen 2023/2024 Theater de Kampanje staat online!

Advertentie:

Den Helder – Herman van Veen, Simone Kleinsma, Roué Verveer, Igone de Jongh, Willie Wartaal en Daniël Arends… Deze en nog veel meer artiesten zijn volgend theaterseizoen te bewonderen in theater De Kampanje. Het volledige programma staat sinds afgelopen woensdag 10 mei online op (www.kampanje.nl).

Vrijdag 2 juni start om 10:00 uur de kaartverkoop via de website van het theater. Dat belangstellenden daar snel bij moeten zijn om kaarten te bemachtigen is een ding dat zeker is, want een aantal voorstellingen, waaronder BOUKE ROCKS ELVIS, The Dirty Daddies en Racoon, die op verzoek van de artiesten al in de verkoop zijn gegaan, waren snel uitverkocht.

Kim Smit, programmeur van De Kampanje: “Ik ben weer trots op het nieuwe programma. We hebben mooie grote namen in diverse genres. Naast de bekende namen noem ik de voorstelling ‘Girls and Boys’ met Hadewych Minis; een aangrijpende onemanshow die je tot tranen toe roert, je naar de keel grijpt en je niet meer loslaat. Nieuw is dit jaar de serie ‘Gouwe Ouwe’; een feest(je) van herkenning, tegen de eenzaamheid, vol nostalgische muziek waarbij de ontmoeting met nieuwe mensen en organisaties centraal staat. Ook ben ik nieuwsgierig naar het concert van Nick Schilder, hoe zal hij het op het podium doen zonder Simon? En voor alle fans van Ilse Warringa komt de oergeestige, gloednieuwe muzikale komedie ‘De Ongeplukte Zusters’ naar Den Helder. Geschreven door Ilse Warringa met de beste komedie-acteurs van Nederland: Plien van Bennekom, Rop Verheijen, Wart Kamps, Bart Rijnink en Ilse Warringa. Ten slotte tip ik nog de voorstelling ‘Murder on the Orient Express’, hét plot-twist moord-mysterie van Agatha Christie.

Het nieuwe theaterprogramma is te bekijken op de website van De Kampanje en vanaf vrijdag 2 juni zijn de kaarten (online) te reserveren.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button