112

Vrouwelijke fietster wijkt uit voor overstekende poes en raakt gewond

Advertentie:

Den Burg – De hulpdiensten werden vrijdagmiddag even na half vijf opgeroepen voor een ongeval met letsel in de Gravenstraat in het centrum van Den Burg op Texel.

Een ambulance, de rapid responder en een politieauto rukten uit. Ter plaatse bleek dat een vrouwelijke fietsster moest uitwijken voor een poes en daarbij hard ten val kwam. De vrouw raakte gewond en is met nog onbekend letsel met spoed afgevoerd door de ambulance naar het ziekenhuis op het vasteland. Het ongeval gebeurde op de kruising bij de Gravenstraat met de Weststraat en Molenstraat.

De Gravenstraat, Weststraat en de Molenstraat waren door het ongeval zo’n 20 minuten afgesloten / gestremd voor het verkeer waar door auto’s moesten keren / omrijden. De fiets van de vrouw is gestald door een lokale ondernemer.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button